Over ons

Sporteff is een website voor zowel de recreatieve als professionele sporter. Je vindt er alles over de soorten voeding die bijdragen aan succesvol trainingscyclus. Het is namelijk van groot belang om naast je trainingen ook voldoende en op juiste wijze te eten. Sporteff maakt onderscheidt in welke soorten gezonde- en sportvoeding er zijn. Daarnaast laten we je kennis maken met de sportvoedingspiramide. Deze geeft duidelijk weer hoe de opbouw van een gezonde, en bovendien succesvolle, voeding eruitziet. Ook geven we je alle informatie over waar je het beste sportvoeding kunt kopen!

Het ontstaan

Sporteff is destijds door een groep jeugdvrienden opgericht als webshop. Echter kwamen we er al vrij snel achter dat we veel liever mensen hielpen met het vinden van de juiste voeding dan het daadwerkelijk verkopen ervan. Zodoende hebben we een aantal jaar geleden de succesvolle switch gemaakt van webshop naar informatieportaal. Zo vindt je vandaag de dag alles wat je moet weten over een gezonde (sport)voeding!

 

Heb je vragen, behoefte aan informatie of leuke tips voor onze website? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier!